In verband met de actuele COVID-19 situatie vervangen we nog steeds een aantal afspraken door beeldbel-afspraken waar mogelijk. Ook blijven de basisregels rondom extra hygiene gelden (zie hiervoor aanwijzingen in de praktijk) en vragen we u niet op de praktijk te komen bij ziekteverschijnselen die op COVID-19 kunnen wijzen. Voor vragen of overleg neem gerust contact op.


Marjan de Bil

GZ psycholoog
Kinder- & jeugdpsycholoog NIP
EMDR Europe practitioner VEN
Supervisor NIP

Marjan de Bil is praktijkeigenaar en als hoofdbehandelaar betrokken bij alle onderzoeken en behandelingen binnen de praktijk. Als behandelaar houdt zij zich voornamelijk bezig met EMDR behandelingen, oplossingsgerichte therapie, ouderbegeleiding, coaching, en supervisie voor GZ-psychologen, Kinder- en Jeugdpsychologen en Schoolpsychologen.

Leonie de Regt

Psycholoog

Leonie is psycholoog en is in de praktijk zowel betrokken bij psychologisch onderzoek als bij behandeling en begeleiding. Haar specialismen liggen vooral op het gebied van cognitieve gedragstherapie bij angstproblematiek, stemmingsproblematiek en zelfbeeldproblemen.

Mirianne Sprengers

GZ psycholoog

Mirianne Sprengers is GZ psycholoog en is als regiebehandelaar betrokken bij diagnostiek en behandeltrajecten binnen de praktijk. Zij heeft een brede ervaring binnen de kinder- en jeugdpsychologie met specifieke expertise op het gebied van ADHD en andere ontwikkelingsstoornissen.

Rachel van Dijk

Secretaresse

Rachel van Dijk is medisch secretaresse en ondersteunt ons bij het maken van afspraken en het verwerken van de administratie