Marjan de Bil

GZ psycholoog
Kinder- & jeugdpsycholoog NIP
EMDR therapeut (VEN)
Supervisor NIP

Marjan de Bil is praktijkeigenaar en als hoofdbehandelaar betrokken bij alle onderzoeken en behandelingen binnen de praktijk. Als behandelaar houdt zij zich voornamelijk bezig met EMDR behandelingen, oplossingsgerichte therapie, ouderbegeleiding, coaching, en supervisie voor GZ-psychologen, Kinder- en Jeugdpsychologen en Schoolpsychologen.

Bernice Edens

Onderwijs- & ontwikkelingspsycholoog
Cognitief gedragstherapeut VGCT i.o.
EMDR therapeut
Cogmed coach

Bernice Edens is onderwijs- en ontwikkelingspsycholoog, en is binnen de praktijk zowel bij de diagnostiek als bij de behandeling betrokken. Zij verzorgt zowel groepstrainingen als individuele behandeling bij onder andere angstproblematiek, stemmingsklachten en zelfbeeldproblemen.

Vicky van der Horst

Psycholoog

Vicky is psycholoog en is in de praktijk zowel betrokken bij psychologisch onderzoek als bij behandeling en begeleiding. Haar specialismen liggen vooral op het gebied van cognitieve gedragstherapie voor angst- en stemmingsproblematiek.

Emilie Duclos

Orthopedagoog

Emilie is orthopedagoog, en is vooral gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van leerproblemen en concentratieproblemen, en verricht daarnaast ook cognitieve gedragstherapie voor angst- en stemmingsproblemen.

Rachel van Dijk

Secretaresse

Rachel van Dijk is medisch secretaresse en ondersteunt ons bij het maken van afspraken en het verwerken van de administratie