Team 2024
Team 2023

Marjan de Bil

GZ psycholoog
Kinder- & jeugdpsycholoog NIP
EMDR Europe practitioner VEN
Supervisor NIP

Marjan de Bil is praktijkeigenaar en als hoofdbehandelaar betrokken bij alle onderzoeken en behandelingen binnen de praktijk. Als behandelaar houdt zij zich voornamelijk bezig met EMDR behandelingen, oplossingsgerichte therapie, ouderbegeleiding, coaching, en supervisie voor GZ-psychologen, Kinder- en Jeugdpsychologen en Schoolpsychologen.
Tevens is supervisie EMDR mogelijk voor zowel de VEN opleidingen kind- en jeugd als volwassenen (vervolgopleiding EMDR en practitioner EMDR).

Leonie de Regt

Psycholoog

Leonie is psycholoog en is in de praktijk zowel betrokken bij psychologisch onderzoek als bij behandeling en begeleiding. Haar specialismen liggen vooral op het gebied van cognitieve gedragstherapie bij angstproblematiek, stemmingsproblematiek en zelfbeeldproblemen.

Jacoline de Jongh

Orthopedagoog

Jacoline de Jongh is orthopedagoog, en werkt in onze praktijk als behandelaar. Haar specialismen zijn behandelingen van angst- en stemmingsproblemen, gedragsproblemen en (posttraumatische) stressklachten met behulp van zowel cognitieve gedragstherapie als emdr therapie.

Femke van der Weijden

Orthopedagoog BSc.

Femke van der Weijden is orthopedagoog BSc., en is voor haar masterstage werkzaam in onze praktijk.
Zij heeft al veel ervaring met kinderen in de basisschoolleeftijd, vanwege haar werkzaamheden als leerkracht basisonderwijs en werkt in de praktijk mee aan zowel psychologische onderzoeken als behandelingen.

Rachel van Dijk

Secretaresse

Rachel van Dijk is medisch secretaresse en ondersteunt ons bij het maken van afspraken en het verwerken van de administratie